2017. április 24.

2017. április 22-én váratlanul elhunyt Rohály Gábor, a Naphimnusz Egyesület elnöke. Búcsúzunk teremtett világunk védelemének elismert szakemberétől, a kollégától és a baráttól.

2017. április 24.

2017. április 23-án elhunyt G. Fekete Éva, a KIFESZ alapító elnöke, a Miskolci Egyetem docense, intézetünk nagyon régi, kedves partnere. Személyében a közösségi gazdaság- és vidékfejlesztés emblematikus alakját tiszteltük és veszítettük most el! Búcsúzunk tőle szomorúan!

2017. április 24.

Magyarországon minden egyes nap a Föld napja, hiszen a szó egyszerre jelenti az élő bolygót, a szülőföldet, a megélhetés forrását: a termőföldet és az anyaföldet, a hazát – fogalmazott Czerván György, a Földművelésügyi Minisztérium agrárgazdaságért felelős államtitkára pénteken a Föld napja rendezvényen, Farmoson.

2017. április 19.

A Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. pályázatot hirdet általános- és középiskolás gyermekek részére „A hulladék is érték!” címmel, amelyre három kategóriában várja a pályázók hulladékból készített kreatív tárgyait.

2017. április 13.

A Földművelésügyi Minisztérium 27. alkalommal idén is csatlakozik a Föld napja nemzetközi programhoz a többi 192 országgal együtt – mondta V. Németh Zsolt környezetügyért, agrárfejlesztésért és hungarikumokért felelős államtitkár a csütörtökön megtartott sajtótájékoztatón.

2017. április 11.

A föld napja alkalmából 2017. április 21-én a Földművelésügyi Minisztérium és a Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. programot szervez Farmoson, a Vízparti Élet Háza előtt. Délelőtt 10 órától egészen 17 óráig színes programokkal várják az érdeklődőket a helyszínen! Részletek hamarosan!